Kohta rytisee!

09.12.2022

Vaalit lähestyvät ja vuoden vaihteessa on korkea aika jokaisen alkaa paukuttaa Vapauden liiton sanomaa pitkin pitäjiä. Meidän ilotulitus ei tule jäämään yhden yön valoshowksi, vaan nyt rakennetaan pitkällä tähtäimellä perustuksia uudenlaiselle politiikalle.

Päteviä ehdokkaita tippuilee tasaiseen tahtiin, jäsenmäärä kasvaa jatkuvasti ja innokkaita muutoksentekijöitä heräilee päivittäin.

On sanomattakin selvää, että vaalien alla tarvitaan joka ikistä mukaan aktiiviseen toimintaan. Jokaisella tukijäsenellä on mahdollisuus vaihtaa statuksensa jäseneksi ilman erilliskorvausta ja toiminnan laajentamiseksi toivoisimme mahdollisimman monen niin tekevän, jotta voimme kasvaa paremmin organisoiduksi ja yhtenäisemmäksi liitoksi.

Puolue on sydän, mutta paikallisyhdistykset ovat toiminnan liikkeellepaneva voima. Ilman yhdistystä ei ole organisaatiota eikä ilman organisaatiota voi saada aikaiseksi organisoitua paikallista toimintaa.

Luottamustehtävät eivät vaadi suuria taloudellisia uhrauksia eivätkä ne ole ole järin työllistäviä saati loppuelämän sitoumuksia, joten nyt on aika lähteä rohkeasti kasvattamaan omaa roolia perustamalla oman kaupunkisi paikallisyhdistys.

Jäsenvastaava Lasse Paananen (jasenet@vapaudenliitto.fi) auttaa, jos sinulla on epäselvyyksiä koskien jäsenyyttä tai yhdistyksen toimintaa.

Tämä poliittinen kansanliike tarvitsee nyt eturintamaan jokaisen taistelutahtoisen vapauden puolustajan.

Monilla on varmasti selvät sävelet sen suhteen, miten parhaiten olla hyödyksi puolueelle, mutta epäilemättä joukossa on myös heitä, joilla on intoa olla avuksi, mutta epävarmuutta siitä MITEN.

Jos haluat edistää Vapauden liiton taivalta kohti vaalivoittoa, voit vastata mukana liitettyyn kyselyyn ja auttaa meitä auttamaan sinua.

On toki muistettava puolueen rajalliset taloudelliset ja ajalliset resurssit, mutta pyrimme kehittämään puolueen sisäistä toimintaa toivomaanne suuntaan.
Jokainen motivoitunut ja asiansa sisäistänyt jäsen tulee huomaamattaan vetäneeksi uusia innokkaita muutoksentekijöitä puoleensa, joten pidetään tunnelma katossa ja Suomen lippu korkealla!

Seuraathan myös Vapauden liiton somekanavia;
- Puolueen nettisivuille päivitetään ajankohtaisista asioista täällä:  https://vapaudenliitto.fi/ajankohtaista/
- Paikallistoimijat löydät täältä:  https://vapaudenliitto.fi/paikallisosastot/
- Facebookissa meidät löytää täältä:  https://www.facebook.com/vapaudenliitto
- Instagram: https://www.instagram.com/vapaudenliitto  
- Telegramissa tiedotus:  https://t.me/VaLtiedottaa
- MeWe: https://mewe.com/group/621bab187e22d73aceff966c  
- Vkontakte: https://vk.com/club210935682 
- Twitter: https://twitter.com/VapaudenLiitto 
- Somega:  https://somega.net/groups/?vapauden-liitto/

Terveisin,
Sanni Berg ja Lasse Paananen
www.vapaudenliitto.fi 
jasenet@vapaudenliitto.fi