Tietoa minusta

Olen Riku Hautamäki, 46-vuotias kolmen lapsen isä ja yhden isoisä. Elän uusioperheessä avioliitossa.

Koulutukseltani olen insinööri (AMK) mekatroniikka, muita koulutuksia mm. Metalliseppä artesaani.

Työurallani olen tehnyt monipuolisia asioita. Ensimmäinen työpaikkani oli kirjapainossa jälkikäsittelijänä. Sen jälkeen olen työskennellyt mm. Elintarviketeollisuudessa, metalliteollisuudessa, ilmailussa, liikennealalla, ja viime vuodet kaupan alalla myyjänä.

Olen syntynyt Seinäjoella, asunut lapsuuteni ja nuoruuteni Ilmajoella maaseudulla. Koko aikuisikäni olen asunut Seinäjoella.

Olen koko elämäni lapsesta asti harrastanut aina jotain, mihin liittyy moottori. Pienenä/nuorena mopot ja motocross, vanhempana autot, vesijetit, moottoripyörät ja viimeisimpänä moottorivene (kalastusvene). Toki musiikki, tarkennettuna rummut, on kiinnostaneet aina. Pikkupoikana hakkasin sangoista rakentamiani "rumpuja", nyt aikuisiällä soittelen ihan oikeilla rummuilla. Kiinnostuksiani on aina olleet tekniikka, vauhti ja musiikki. Toki koska olen aina halunnut asua omassa talossa, on rakentaminen ja remontointi kovin tuttua hommaa.

Nykyään harrastukset ovat pääosin musiikki ja kalastus, toki koska olen insinööri, myös 3D -suunnittelu ja 3D-tulostus ovat minulle tärkeitä asioita.
Lisäksi toimin Seinäjoen Vapauden liitto ry:n puheenjohtajana.

Olen tavallaan "jokapaikan höylä", ja helpolla en anna periksi.