VALHEMEDIA JA NAURETTAVA NARRATIIVI!!

05.08.2023
Alkuperäinen teksti : Jandrejuhan ShakaLucifer Marthiclas

 (Huomatkaa, että tämä on tapahtunut Puolassa!)

Aloitetaan siitä mikä on lintuinfluessa ja millaisia oireita se aiheuttaa ja miten se todetaan.

Mikä on lintuinfluenssa:

Lintuinfluenssalla tarkoitetaan influenssa A -viruksen linnuille ominaisia alatyyppejä, jotka ovat monimuotoinen, erityisesti vesilinnuissa esiintyvä virusryhmä.

"Influenssa on influenssavirusten aiheuttama hengitystietulehdus. Viruksen päätyypit A ja B aiheuttavat vuosittain talvisaikaan epidemioita ihmisissä.

Influenssan oireet ovat hyvin samankaltaisia kuin tavallisessa flunssassa eli nuhakuumeessa. Influenssaan viittaavat tavallista ankarammat oireet, erityisesti lihaskivut ja korkea kuume."

"Linnuilla ja nisäkkäillä influenssa aiheuttaa ruuansulatuskanavan infektion (josta seuraa akuutti ripuli), Vakavin komplikaatio on kuivuminen, jonka yleensä aiheuttaa vaikea ripuli. Vakava kuivuminen voi johtaa kuolemaan ja vaatii siksi pikaista hoitoa." 

(Dehydraatio -> https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Dehydraatio)

_________________________________________

Mitkä ovat taudin oireet linnuilla ja nisäkkäillä:

Oireet vaihtelevat viruksen patogeenisuuden (taudin aiheuttamiskyvyn), lintulajin, lintujen iän, elinolosuhteiden ja vastustuskyvyn mukaan. Apaattisuus, ruokahaluttomuus, muninnan lasku, pään alueen turvotus, jopa korkea kuolleisuus ovat tyypillisiä oireita. Myös hengitystieoireita ja ripulia saattaa esiintyä. Joissakin tapauksissa esiintyy keskushermosto-oireita, kuten asentovirheitä ja epänormaaleja liikkeitä. Taudin eteneminen voi olla erittäin nopeaa, jolloin ei välttämättä ehditä havaita mitään oireita ennen linnun menehtymistä.

Joillakin nisäkkäillä A(H5)-tartunta on aiheuttanut vakavan taudin, jolle on ollut ominaista neurologiset oireet. Oirekuvaan kuuluu usein myös kuume. Neurologisten oireiden mahdollisuus on siksi tärkeää huomioida myös ihmisillä. Näitä voivat olla epätavallinen äkillisesti alkanut päänsärky, niskajäykkyys, sekavuus, hämärtynyt tajunta tai halvausoireet, joille ei ole muuta selvää syytä.

(Kts. Dehydraatio)

_________________________________________

Miten tauti voidaan todeta linnuilla ja nisäkkäillä:

Kliinisten oireiden perusteella tautia ei voi todeta. Diagnoosi vaatii viruksen osoittamisen eläimen eritteistä tai kudoksista ja sen taudinaiheuttamiskyvyn määrittämisen. Lintujen verestä voidaan tutkia vasta-aineita eli sitä, onko kyseinen eläin kohdannut taudinaiheuttajan aiemmin ja puolustautunut sitä vastaan.

________________________________________

Onko mahdollista, että yksittäisten lintujen ja nisäkkäiden kuolemien tai lintujen joukkokuolemien syy on jokin muu kuin virus:

Lintujen kuolemansyy on varmistettu patologin tekemän raadonavauksen ja näytteiden perusteella.

_________________________________________

Mitä oireita lintuinfluenssa aiheuttaa ihmisillä:

Ihmisillä lintuinfluenssavirukset aiheuttavat usein oireettoman tai lievän hengitystieinfektion tai silmän sidekalvontulehduksen, mutta infektiot voivat myös aiheuttaa vakavia oireita.

Tartunnat ovat perusterveillä henkilöillä usein lieviä tai oireettomia, joten on mahdollista, että kaikkia tartuntoja ei tunnisteta. Iäkkäillä sekä henkilöillä, joilla on perussairauksia, on korkeampi riski sairastua vakavaan tautiin.

Joillakin A(H5)-virusinfektioihin sairastuneilla henkilöillä on kuvattu vakavia hengitystieinfektioita, kuten keuhkokuumetta tai äkillistä hengityksen vajaatoimintaa (ARDS, äkillinen hengitysvajausoireyhtymä). Taudinkuvaan on kuulunut myös kuumetta, yskää ja hengenahdistusta.

_________________________________________

SITTEN SUKELLETAAN NÄIHIN KISSOIHIN

Ensimmäiset kaksi kissaa sairastui kesäkuun lopulla. Niillä oli ruokahaluttomuutta ja ne oksensivat. Kissojen kunto heikkeni, ja Nykänen vei ne eläinlääkäriin. Sen jälkeen myös muita yhteensä kymmenen sairastui.

Kissoista yksi kuoli vain vuorokaudessa oireiden alkamisesta. Pisimpään selvinnyt kesti tautia viikon, ja se sai eläinlääkärissä nesteytystä ja antibiootteja. Nuorin kuolleista kissoista oli kolmekuukautinen ja vanhin 11-vuotias. Oireiden viimeisessä vaiheessa kissojen keskushermosto romahti.

Tutkimuksissa* kuoleman jälkeen selvisi, että kissojen maksan alue ja munuaiset olivat lähes tuhoutuneet. Kissoilla epäiltiin aluksi MYRKYTYSTÄ Lukuisten kokeiden jälkeen selvisi, että kyse on lintuinfluenssasta. Se todettiin testein kissoista KOLMELLA. Muiden kuolleiden kohdalla tautia ei testein todettu, sillä ne kuolivat ja tuhkattiin ennen sitä.

(*Tehtiinkö kattava myrkkyanalyysi?)

VAKAVA MYRKYTYS johtaa maksan ja munuaisten tuhoutumiseen ja aiheuttaa neurologisia vaurioita keskushermostosta. MYRKYTYKSEN ensioireet ovat ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, kuume, ripuli sekä lihaskrampit. MYRKYTYS aiheuttaa myös kuivumista ja voi johtaa vakavaan nestehukkaan. (Dehydraatio)

_________________________________________

SAIVATKO KISSAT OIKEAA HOITOA vai lääkefirmat ilmaista mainosta ja hoitavat lääkärit vastuuvapautuksen?

Hoitona kissoihin käytettiin lopulta ihmisille tarkoitettua oseltamiviiria, joka on myyntinimeltään Tamiflu. Nykänen ARVELEE, että Vanessa selvisi lääkityksen ansiosta. Muilla kissoilla lääkitys päästiin aloittamaan liian myöhään.

Mitä on tamiflu:

Tamiflu sisältää oseltamiviiria, joka kuuluu lääkeryhmään neuraminidaasin estäjät. Nämä lääkkeet estävät influenssaviruksen leviämisen kehossa. Ne helpottavat tai estävät influenssavirusinfektion aiheuttamia oireita.

Tamiflun teho kausi-influenssassa on tutkituilla muuten terveillä aikuisilla vaatimaton, toisin kuin joissakin lääkeyhtiön tutkimuksissa oli havaittu. Lääke saattaa lyhentää taudin oireiden kestoa, mutta todisteita siitä, että lääke vähentäisi vaarallisten jälkitautien kuten keuhkokuumeen riskiä ei löydetty.

Yleisimmin (hyvin yleinen ja yleinen) raportoituja haittavaikutuksia ovat:

-Huonovointisuuden tunne ja huonovointisuus (pahoinvointi, oksentelu),

-Vatsakipu, vatsavaivat,

-Päänsärky ja kipu.

Tamiflu-hoidon aikana on harvoin raportoitu:

-Kouristuksia ja sekavuustiloja, mm. tajunnan tason muutos

-Sekavuus, epänormaali käytös

-Harhakuvitelmat, sekavuustilat, kiihtymys, levottomuus

-Lievät tai VAKAVAT maksantoimintahäiriöt

-Kouristukset

Harvinaiset haittavaikutukset:

-Trombosytopenia

_________________________________________

JOHTOPÄÄTÖS!

Mikäli vielä uskot kissojen kuolleen lintuinfluenssaan on idoktrinaatiosi taso niin korkea, ettei mitään taida olla tehtävissä..
 

Lisäys:

Lintuinfluenssaa siis hoidetaan lääkkeellä, jonka haittavaikutukset on samat, kuin lintuinfluenssan oireet ja seuraukset.